	Subject:  Powered Industrial Trucks (PIT)



	Topic:  Airport equipment



	Question:  Are bag-tugs, Delft loaders, and other non-aeronautical aircraft-servicing equipment considered “Powered Industrial Trucks”?



	Answer: Rule 2109(7) defines a “powered industrial truck or truck as a mobile, power driven vehicle used to carry, push, pull, lift, stack, or tier material.” If the equipment referred to meets this definition, they would be considered a PIT.



	Applicable Construction Safety Standard/Rule:      


	Applicable General Industry Safety Standard/Rule:  Part 21 Powered Industrial Truck


	Applicable Occupational Health Standard/Rule:       


	Additional Resources: For complimentary MIOSHA consultation please contact our office at (517) 284-7720 or submit a Request for Consultative Assistance (RCA).
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