	Subject:  Recordkeeping


	Topic:  MIOSHA 300A


	Question:  Is there a penalty for not posting the MIOSHA 300A (summary form)?

	Answer:  Yes.  There is a $1,000.00 base penalty for not posting the MIOSHA 300A. The base penalty is adjusted for the size of your business and past MIOSHA history.

You must post the MIOSHA 300A not later than February 1st of the year following the year covered by the records and keep the posting in place until April 30th.  (Rule 1132(f))


	Applicable Construction Safety Standard/Rule:       


	Applicable General Industry Safety Standard/Rule:       


	Applicable Occupational Health Standard/Rule:       


	Additional Resources:  Administrative Rule Part 11. Recording and Reporting of Occupational Injuries and Illnesses

For a free MIOSHA consultation please contact our office at (517) 284-7720, or submit a Request for Consultative Assistance (RCA). 
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