	Subject:  Recordkeeping


	Topic:  Contract Employee


	Question:  Would you record a contract worker’s recordable injury on the 300 log of the contract company or the workplace where the contract worker was injured?


	Answer:  
R 408.22131 Covered employees.

Rule 1131 (1) (c) If an employee in my establishment is a contractor's employee, must I record an injury or illness occurring to that employee?  If the contractor's employee is under the day-to-day supervision of the contractor, the contractor is responsible for recording the injury or illness.  If you supervise the contractor employee's work on a day-to-day basis, you must record the injury or illness. 



	Applicable Construction Safety Standard/Rule:       


	Applicable General Industry Safety Standard/Rule:       


	Applicable Occupational Health Standard/Rule:       


	Additional Resources:  Administrative Rule 11. Recording and Recording and Reporting of Occupational Injuries and Illnesses

For a free MIOSHA consultation please contact our office at (517) 284-7720 or submit a Request for Consultative Assistance (RCA). 
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