	Subject:  Recordkeeping


	Topic:  Electronic Recordkeeping


	Question:  Is it permissible to store records electronically, rather than on paper?

	Answer:  Yes.

Part 11. Recording and Reporting Occupational Injuries and Illnesses 
R408.22129 Forms. 
Rule 1129.(6) May I keep my records on a computer?  Yes, if the computer can produce equivalent forms when they are needed, as described under R408.22135 Employee Involvement and R408.22140 Providing records to government representatives, you may keep your records using the computer system.


	Applicable Construction Safety Standard/Rule:       


	Applicable General Industry Safety Standard/Rule:       


	Applicable Occupational Health Standard/Rule:       


	Additional Resources:  Administrative Rule Part 11. Recording and Reporting of Occupational Injuries and Illnesses.  


For complimentary MIOSHA consultation please contact our office at (517) 284-7720 or submit a Request for Consultative Assistance (RCA). 
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