	Subject:  Electrical


	Topic:  Changing light bulbs/Restrictions for contract staff


	Question:  We are a contract cleaning service.  A customer has asked us to change light bulbs.  What restrictions are placed on contracted staff changing light bulbs in industrial, office and educational facilities?

	Answer:  The safety requirements for contract employees are the same for any other employee.  Part 40. Electrical Safety Related Work Practices Rule 4002(3) reads, “Employees shall be trained in, and familiar with, the safety-related work practices required by these rules that pertain to their respective job assignments.”


	Applicable Construction Safety Standard/Rule:       


	Applicable General Industry Safety Standard/Rule:  Part 40:  Rule 408.14002, “Training requirements,”


	Applicable Occupational Health Standard/Rule:       


	Additional Resources:  For complimentary MIOSHA consultation please contact our office at (517) 284-7720 or submit a Request for Consultative Assistance (RCA).
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