	Subject:  Recordkeeping


	Topic:  Change in business ownership


	Question:  The company I work for (Company A) bought a company (Company B) in May.  I know I'm not required to update the old 300 log from Company B but do I use their current 300 log and add to it or do I just file their 300 log and start a new one starting with the day we bought them?


	Answer:
R 408.22134 Change in business ownership. 
Rule 1134. If your business changes ownership, you are responsible for recording and reporting work-related injuries and illnesses only for that period of the year during which you owned the establishment. You must transfer your records under this part to the new owner. The new owner must save all records of the establishment kept by the prior owner, as required by R 408.22133, but need not update or correct the records of the prior owner.


	Applicable Construction Safety Standard/Rule:       


	Applicable General Industry Safety Standard/Rule:       


	Applicable Occupational Health Standard/Rule:       


	Additional Resources:  Administrative Rule 11. Recording and Recording and Reporting of Occupational Injuries and Illnesses 

For free MIOSHA consultation please contact our office at (517) 284-7720 or submit a Request for Consultative Assistance (RCA). 



	Date Posted:  February 3, 2011
Date Revised:  February 4, 2016


	CLICK HERE TO READ DISCLAIMER


