	Subject:  Recordkeeping


	Topic:  How to record a case when a worker works out of two of my establishments?


	Question:  If an employee works in both Plant A and Plant B (both of which are your establishments) and is injured while working at Plant B, where do I record the case?


	Answer: R 408.22130 Multiple business establishments. 
Rule 1130.(5) How do I record an injury or illness when an employee of 1 of my establishments is injured or becomes ill while visiting or working at another of my establishments, or while working away from any of my establishments? If the injury or illness occurs at 1 of your establishments, you must record the injury or illness on the MIOSHA 300 log of the establishment at which the injury or illness occurred. If the employee is injured or becomes ill and is not at 1 of your establishments, you must record the case on the MIOSHA 300 log at the establishment at which the employee normally works.  

You record the injury/illness on the MIOSHA 300 log at the establishment where the injury/illness occurred.  In this case you would record the injury on Plant B’s log.  


	Applicable Construction Safety Standard/Rule:       


	Applicable General Industry Safety Standard/Rule:       


	Applicable Occupational Health Standard/Rule:       


	Additional Resources: Administrative Rule Part 11. Recording and Reporting of Occupational Injuries and Illnesses


For complimentary MIOSHA consultation please contact our office at (517) 284-7720 or submit a Request for Consultative Assistance (RCA). 
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