	Subject:  Recordkeeping


	Topic:  Sending In The Log 300

	Question:  Do I have to send my Log 300 to OSHA or MIOSHA?

	Answer:   No.

R 408.22133 Retention and updating.

Rule 1133. (1) Basic requirement. You must save the MIOSHA 300 log, the privacy case list, if one exists, the annual summary 300-A, and the MIOSHA 301 incident report forms for 5 years following the end of the calendar year that these records cover.



	Applicable Construction Safety Standard/Rule:       


	Applicable General Industry Safety Standard/Rule:       


	Applicable Occupational Health Standard/Rule:       


	Additional Resources:  Administrative Rule 11. Recording and Recording and Reporting of Occupational Injuries and Illnesses 



For complimentary MIOSHA consultation please contact our office at (517) 284-7720 or submit a Request for Consultative Assistance (RCA). 
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