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Question 1: Could you please clarify who/what you are looking for in section 3.4 submitter’s 
experience you state you want: 

“b. Owner’s construction engineer, design engineer and geotechnical engineer and their current 
telephone number;” 

Do you mean “or” instead of and? 

If “and” as a contractor, how would we know (or have on file) who the owner’s “design or 
geotechnical engineer” of record would be for a project we may have constructed?   Is that really 
needed? 

If we use a previous design-build project for experience, technically the contractor’s engineers are 
the design & geotechnical engineers of record.  Is that who you want listed?    

 
Answer 1: If otherwise unknown, the responsible design engineer would sign the title sheet.  
Include this information.  List the geotechnical engineer if known.  
 

If a design-build project is used for experience, list the responsible design and geotechnical 
engineers. 
 


