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Q: Under Part IV (page 7, paragraph 5) in the Consultant/Vendor Selection Guidelines for Research 
Service Contracts (“Guidelines”) document dated September 2015, the requirement states “All required 
forms are to be submitted as appendices.” After reviewing the section numbering and format in Part IV 
(page 7), forms “5100D” and “5100J” are listed as 1.2 of “Section 1. Cover Page” and also listed under 
Appendices 8.5 and 8.6 (page 15). 
Clarification: Do you want forms 5100D and 5100J included in Section 1 or Appendices 8? If MDOT 

requires these forms be placed after Section 1 Cover Page, will these forms be excluded from the 20-

page limit? 

A: In Part IV, subsection 1.2, it states that Forms 5100D and 5100J are to be submitted in accordance 

with Part V; where it is noted that “this cover page will not be included in the page limitations.” 

Q: In the Appendices, can the resumes be single-line spacing? 
 
A: In Part V states that …. Text should be no less than 12-point font size with 1.5 line spacing and 1-inch 
margins on all sides.  This formatting applies to all pages, including appendices. 

 
Q: For graphics, tables, and charts, can the text be single-line spacing to improve legibility? Likewise, can 
the font size for graphics, tables, and charts be 10 or 11 point font? 
 
A: In Part V states that …. Text should be no less than 12-point font size with 1.5 line spacing and 1-inch 
margins on all sides.  This formatting applies to all pages, including appendices. 
 

 

 


