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QUESTION #1): 

For clarification purposes, since the scoring for Section 2-4 Price-Proposed Fees depends solely 
on the Consultant Bid Sheet-Proposed Fees form, are we correct in our understanding that the bid 
form is all that needs to be submitted under section 2-4 or do we need to also “describe” our 
proposed fees? 

ANSWER #1) 

Yes. You are correct in your understanding that the bid form is all that needs to be 
submitted under section 2-4. 

 

QUESTION #2): 

For clarification purposes, since the scoring for Section 2-5 Price-Annual Remittance depends 
solely on the Consultant Bid Sheet-Annual Remittance form, are we correct in our understanding 
that the bid form is all that needs to be submitted under Section 2-5 or do we need to also 
“describe” our annual remittance to the DEPARTMENT? 

ANSWER #2) 

Yes. You are correct in your understanding that the bid form is all that needs to be 
submitted under Section 2-5. 

 


